Welkom bij Noflik Easterein

Van harte welkom!
Hartelijk welkom op de site van Noflik Easterein. In het schilderachtige dorpje Oosterend, op z'n Fries Easterein, vindt u Restaurant Partycentrum Noflik Easterein. Dit sfeervolle en authentieke bedrijf is omgeven door schitterende natuurgebieden met uitgestrekte wandel- en fietspaden. Easterein ligt centraal tussen Sneek, Bolsward, Franeker en Leeuwarden. Vanaf de Afsluitdijk bent u in 12 autominuten bij ons bedrijf.

De geschiedenis.
In het jaar 1511 was er al sprake van een herberg op deze plaats in Easterein. De vele originele elementen uit die tijd zijn bewaard gebleven in het huidige restaurantgedeelte.

In Noflik Easterein zijn meerdere films en tv-commercials opgenomen, o.a. 'De Dream'met Peter Tuinman en de soap 'Dankert en Dankert'. U bent heerlijk aan het tafelen alsof u in een museum zit te dineren. Ooit ontstaan vanuit de huiskamer is Noflik Easterein nu een totaalbedrijf!

Noflik Easterein beschikt over een prachtig intiem kafeegedeelte, een sfeervol a la carte restaurant, vier nostalgisch ingerichte zalen en een romantische besloten buitentuin.

U zult verrast zijn door de kwaliteit en de unieke sfeer. Of het nu gaat om een receptie, bruiloft, vergadering, bedrijfsfeest of welk evenement dan ook: U bent bij ons op het juiste adres! Bekijkt u rustig onze site en mochten er vragen zijn: u mag ons altijd bellen of mailen.


Ook is er nog een 'Noflik' in Langweer!Aan de Buorren nr. 31 vindt u het zusje van NoflikEasterein; restaurant NoflikLangwar.
Voor meer info: www.nofliklangwar.nl


Openingstijden:

Maandag en dinsdag gesloten; op verzoek geopend
Woensdag t/m vrijdag: vanaf 16:00 uur
Zaterdag en zondag: vanaf 12:00 uur


Noflik Easterein
Sibadawei 2
8734 HE Easterein
info@noflikeasterein.nl

T: 0515 331 290